SDH Staycation

Ook voor SDH ligt deze zomer een ‘staycation’ in het verschiet als gevolg van deze bijzondere Coronatijden. Daarbij zitten we niet stil!

Voor nu hebben we 3 aankondigingen voor juni en juli.

26 t/m 28 juni staycation in het online NITE Hotel
Tijdens de take-over van Korzo van het online NITE Hotel richt SDH een kamer in die past bij Korzo’s programmathema ‘exploring new grounds’. We presenteren je bestaand (en 1 nieuw!) werk van makers met wie we het komend seizoen uitdagende nieuwe projecten aangaan. O.a. te zien en beluisteren zijn BREACH van Zeno van den Broek, de castagnettenmachine die Darien Brito ontwikkelde voor Eduardo Guerrero en muziek uit LOVE van SDH’s Frank Wienk. Voor de optimale beleving raden we aan om bij gebruik van je laptop of tablet zeker je koptelefoon te gebruiken. 

De kamer is na de take-over nog te bezoeken tot 3 juli.

4 juli Terrasconcert Muziekgebouw aan ’t IJ
We mogen eindelijk weer een keer live spelen! Op 4 juli spelen Pepe Garcia, Niels Meliefste en Joey Marijs tijdens het Terrasconcert van Muziekgebouw aan ‘t IJ. Zij spelen, bij ondergaande zon onder andere enkele nummers van het aankomende SDH album Glass Interludes. Reserveer hier een tafeltje en geniet tijdens het concert van een hapje en drankje.

Voor de kinderen
Over enkele weken hebben we nog een leuke verrassing voor de (kinderen) van de ‘Tuinieren met slagwerk’ fans!

Begin augustus verwachten we je meer precies overzicht te geven op de projecten en speeldata die dan bekend zijn voor het nieuwe culturele seizoen.

We wensen je alvast een hele fijne zomer!

Foto: Bart van Os

Deel deze pagina

Kantoor

Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
info@slagwerkdenhaag.nl

Privacy statement

Studio

Labs55
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag